Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Egy-egy átvirrasztott éjszaka után biztos sokan vitatkoznának ezzel az állítással :) De fejlődni és felnőni látni őket mindenért kárpótol. Az ők és a ti boldogságotokhoz szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy gyermekeitek szépségéhez és bájához méltó ruhákat kínálunk Nektek a legjobb minőségben.

Üzletünket 2019 szeptemberében nyitottuk Paks szívében családi vállalkozásként ,ahol kizárólag a spanyol Mayoral márka prémium minőségű gyermekruháit forgalmazzuk exkluzív környezetben. Régóta itt élve azt tapasztaltuk, hogy városunkban is van igény és kereslet a magas színvonalú és egyedi gyermekruhákra akár újszülött akár kamasz gyerekekről legyen szó. Hosszú keresgélés után találtuk meg mi is azt a márkát, amiben egyesül a magas minőség és klasszikus divat, amit viselve a gyermekünk egyedi, trendi és mégis gyermek marad :)

A Mayoral márka egyben egy életérzés is, és mi a családunkkal hatalmas rajóngói lettünk :) Mivel az országban rajtunk kívül is rengetegen rajonganak érte, ezért 2020 augusztusától elindítottuk a webshopunkat, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük az általunk egyedileg válogatott Mayoral termékkollekciót.

 

Keresés